Kerem Aydınlar Vakfı
Mesaj Yaz
Gönderen: Ekrem Efe Özkul
Pırıl pırıl bir gelecek beklerken kara toprak mekanın cennet olsun allah gani gani rahmet eylesin
02:38:44 30.06.2017
Gönderen: Büşra Aşık
Allah'tan rahmet diliyorum o Türk milletinin bir şehididir Nur içinde yat..
03:51:52 11.06.2017
Gönderen: ޞemseddin UZUN
Arapgir Arapgir olalı senin gibi kaliteli Arapgirli duymadım, görmedim. Mekanın cennet olsun Sevgililer Sevgilisine komşu olursun inşallah.
19:01:26 26.05.2017
Gönderen: Mustafa Gümrükçü
Bugün büyük usta Payidar TÜFEKÇİOĞLU'nu Hakk'ka uğurladık. Cenaze namazının Kerem Aydınlar Vakfı Camiinde kılındığını görünce merak ettim araştırdım. Gerçekten çok üzüldüm. Hele bu sitedeki yazısını okuyunca ölümü ne kadar yakından yüreğinde taşıdığını gördüm. Allah sevdiklerini yanına alırmış. Mekanın cennet olsun güzel insan....
19:35:41 19.05.2017
Gönderen: Fırat Güneş
Mekanınız cennet olsun ailenizin yaptığı iyilikler ve hizmetler Allah katında kabul olsun ve duaları da kabul olsun
14:32:53 14.05.2017
Gönderen: Gülgün Günaydın
Gerçekten de insanın yüreği sızlıyor. Böylesine pırıl pırıl ve gencecikken dünyadan ayrılmak..Çok büyük bir vazifesi varmış demek ki,hala herkese iyilik dağıtılmasına vesile oluyor. Huzur içinde yatsın..
14:55:45 09.05.2017
Gönderen: Serpico
Mehmet Ali bey çok sağlam bir iş yapıyor. Yaptırılan camilerde kılınan her namazın sevabına kendini ve oğlunu ortak ediyor. Darphane gibi sevap basıyorlar bu ikili. :) Gönül ister ki bir yandan yapılıp bir yandan yıkılmasın; inşa edilen kültür merkezlerinde 'sevab'ın maneviyatını incitecek işlere -var mı bilmiyorum- müsaade edilmesin. Allah razı olsun ve cennette umduğunuzdan iyisine kavuştursun. Dünya hayatı imtihandan ibarettir. Hürmetler.
17:21:23 08.05.2017
Gönderen: Arzu Aksu
Kalbinin NUru,Güzelliği, Nuru Yüzüne Vurmuş Canım Yavrum Nurlar İçinde Yat Bu Mübarek Beraat Kandili Yüzü Suyu Hürmetine Mekanın Cennet Olsun. Benimde bir Tane Yavrum Var 23 Yaşında Rabbim Ailene Büyük Sabırlar Versin.Kimseye Evlat Acısı Yaşatmasın Artık Hep Dualarımdasın Canım Yavrum. Nurlar İçinde Yat Peygamber efendimize Komşu Ol İnşallah.
01:30:33 31.03.2017
Gönderen: demet sezgin
Acıbadem Üniversitesinin sitesinde iş ararken tesadüfen gördüm bugun, merak edip baktım ve hakkındakı her seyı okudum.Kim olduğunu bile bilmezken ,su an çok üzgünüm..Mekanın cennet olsun güzel çocuk..
00:18:36 15.03.2017
Gönderen: Fatma
Sevgili Kerem; bugün internete bakarken bir anda aklıma geldin. Aslında seninle tanışmadık. Daha önce birkaç yorum yazmıştım. Senin ismini ilk kez vefatından sonra senin için açılan bir sosyal grupta duymuştum. Grupta sana yazılanları okurken keşke bende tanıyabilseydim demiştim. Sana yazılanları okurken bir kişinin yorumları, yazıları o kadar içten o kadar samimiydi ki adeta kalbinde hissettiği üzüntüyü yazdıkları ile bizlere geçiriyordu. O kişi İlhan Beydi. Ben önce ailenden biri sanmıştım. Kendisine birkaç mesaj atmıştım. Mesajlarıma cevap yazmamıştı. Sonra Keremle ilgili bişey sormak istiyorum deyince hemen döndü. Bana aileden biri olmadığını, senin çok özel çok örnek alınası biri olduğunu anlatmıştı. İlhan Bey anlattıkça sana hayran olmuştum. Senin için dua etmemi rica etmişti. İlhan bey çok güven vermişti bana. O kadar akıcı içten sohbeti vardı ki sanki yıllardır tanıyormuşum gibi rahatlıkla konuşabiliyordum. İlhan Bey le farklı şehirlerde olmamıza hiç birbirimizi görmemize rağmen senin sayende tanışıp bir dost edinmiştim. İlhan Bey çoğu zaman dertlerimi dinledi, hatta eşimle ilgili sıkıntılarımda bile ona rahatlıkla anlatıyordum İlhan Bey hep çok yapıcı, yardımseverdi. Allah razı olsun tez çalışmamda bile beni hiç görmemesine rağmen günlerce uğraştı tezimin çoğunu kendisi hazırladı. Ne bir ücret aldı ne de bir hediye kabul etti. Onun için bir Allah razı olsun yeterliydi. Kerem in mükemmel kişiliği yanında ben hiç bişeyim derdi. Kendisi hakkında çok konuşmazdı. Bana bir keresinde Kerem le ortak noktamız annelerimize olan bağlılığımız demişti. Senin için örnek bir insan olmasından daha önemlisi çok iyi bir evlat olmayı başarmış yegane insanlardan biri demişti. Senin için her sene muhakkak bir Kuran ı Kerim hatim ediyordu. Allah kabul etsin inşallah.İlhan Bey den epeydir haber alamadım. Telefonu hep kapalı, facebooku kapalı. Bunun üzerine çalıştığı yeri buldum. Orayı aradım. Kurumda çalışan kişi yaşadıkları çevrede çok sevilen ve geleceği çok parlak görülen İlhan beye çok büyük bir tuzak kurulduğunu, İlhan Bey in iyi niyetinden yardımseverliğinden dolayı kendisine çok büyük bir tuzak kurulduğunu fark edemediğini İlhan Bey in çok zor durumda olduğunu hak etmediği şeylere maruz kaldığını çok fazla bilgi veremeyeceğini ulaşamayacağımı söyledi. Çok çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun inşallah. İyi niyetli insanların başına neden böyle şeyler gelir anlamıyorum. Sana ve İlhan Beye dualar ediyorum. Mekanın cennet olsun inşallah.
20:50:13 03.03.2017

Sayfa: İlk Sayfa    Önceki Sayfa   1 - 10   |   11 - 20   |   21 - 30   |   31 - 40   |   41 - 50   |   51 - 60   Sonraki Sayfa    Son Sayfa

Mesaj Yaz

Ad Soyad: E-posta Adresiniz:
Yorumunuz: